Grillspyd med hjort (stekt i panne)
Hjortekjøtt (ca. 300 g)
Baconstykke (ca. 100 g, uskåret)
Diverse grønnsaker (ca. 600 g. F.eks. paprika, søtpotet, løk, squash)
Sopp (ca. 100 g)
Meierismør (til steking)
Potetmel
Salt & pepper
Grillspyd med «rollergås» (stekt i panne)
Gåsekjøtt (brystfiléter fra to gjess)
Baconterninger (ca. 100 g)
Én neve basilikum
Én neve persille
Én sjalottløk
1,5 dl matfløte
Meierismør (til steking)
Syltet hvitløk
Nøytral olje
Potetmel
Salt & pepper
Tacokrydder (evt. Spisskummen)
Muskat
Couscous-blanding
Couscous (150 g)
Grønnkål (ca. 100 g)
Tørkede tranebær (ca. 50 g)
Nøytral olje
Vann (2,5 dl)
Hvitløksdressing
Seterrømme (1 boks)
Én neve persille
Syltet hvitløk
Salt & pepper
Ramsløkdressing
Seterrømme (1 boks)
Ramsløkpuré (ramsløk knust i blender med olje, sitronsaft og eddik)
Én neve persille