Pizza- og focacciadeig
Hvetemel (ca. 2 kg)
Vann, ca. 35-40 grader (1,2 liter)
Tørrgjær (1 pakke)
Olje, f.eks. solsikkeolje (ca. 1,5 dl i deigen, og 1,5 dl til senere)
Salt (0,5 ts)
Sukker (2 klyper)
Topping til pizza
Pizzasaus (ca. 10 ss)
Gulost (ca. 100 g)
Mozarella, fersk (4 stk)
Blåmuggost (1 pakke)
Strutseving, skudd (ca. 100 g)
Geitrams, skudd (ca. 10 stk)
Mjødurt, skudd (ca. Én neve)
Salt (2-3 ts)
Topping til focaccia
Olje, f.eks. solsikkeolje (ca. 0,5 dl)
Mjødurt, skudd (ca. Én neve)
Brennesle, skudd (ca. Én neve)
Løvetannblomst (3-4 blomster)
Salt (4-5 ts)
Panna cotta
Kremfløte (5 dl)
Rognebladskudd (ca. Én neve)
Sukker (150 g)
Gelatinplater (3 stk)
Kaldt vann (til gelatinplatene)
Søtt og salt brødkrum
Brødkrum (ca. 50 g)
Sukker (ca. 50 g)
Meierismør, saltet (ca. 50 g)
Topping og pynt
Rognebærcoulis, evt. gelé (4 ss)
Gjøkesyre, blomst (1-2 stk pr dessert)
Gjøkesyre, blad (1-2 stk pr dessert)
Engkarse, blomst (1-2 stk pr dessert)
Eventuelt andre spiselige og dekorative blomster