Abonnementsvilkår for Jakt- og Viltmatkanalen


Abonnement

Tjenesten leveres som en forhåndsbetalt abonnementstjeneste som fornyes automatisk basert på om du som bruker har valgt årlig eller månedlig abonnement. Abonnementet kan når som helst kanselleres ved å logge inn på jaktogviltmat.no, gå til din profil, og velge avslutt abonnement. Abonnementet vil avsluttes ved neste fornyelsesdato. Påbegynt abonnementsperiode blir ikke tilbakebetalt.


Eierskap og rettigheter

Tjenestens innhold er eid av Jakt- og Viltmatkanalen v/Joars Catering. Tilgang til tjenesten inkluderer rett til å strømme innholdet via nettsiden jaktogviltmat.no i abonnementsperioden. 


Tillat bruk

Brukernavn og passord skal holdes konfidensielt. Tjenestene gjelder bare privat bruk og kan ikke deles med andre personer. Du må ikke dele passord til din brukerkonto med andre, eller videreselge eller bruke Tjenestene kommersielt. Ved mistanke om misbruk eller brudd på disse vilkårene, kan Jakt- og Viltmatkanalen sperre eller avslutte kontoen din for å beskytte deg, Jakt- og Viltmatkanalen eller våre samarbeidspartnere fra identitetstyveri eller øvrig misbruk. Det er ulovlig og straffbart å skaffe seg uautorisert tilgang til Tjenestene (hacking), å kopiere innhold for annet enn privat bruk, samt å legge ut innhold fra Tjenestene på Internett og i sosiale medier uten tillatelse.

 

Angrerett

Ved kjøp av Tjenester fra oss, har du ordinær angrerett i tråd med Angrerettloven. Det vil si at du kan gå fra avtalen innen 14 dager etter kjøpet, eller fra det tidspunkt vi informerte deg om angreretten. Har du uttrykkelig bedt om tilgang før fristen løper ut, og senere bruker angreretten, kan vi likevel kreve betalt for den perioden du har brukt tjenesten (se angrerettloven § 21, 3). Ved kjøp av enkeltstående tjenester, f eks. tilgang til et program, eller en film, gjelder det ikke angrerett etter at tjenesten er levert (se angrerettloven § 22, c). Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten din, vennligst ta kontakt med oss.